‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, episodi 7

Rocío Carrasco recorda aquesta nit la malaltia i mort de Rocío Jurado

A més, parla de la relació que té amb Gloria Camila al nou capítol del documental de Telecinco

Rocío Carrasco recorda aquesta nit la malaltia i mort de Rocío Jurado
1
Es llegeix en minuts

Rocío Carrasco recorda aquesta nit a Telecinco un altre dels capítols més dolorosos de la seva vida. En aquest setè episodi, relatarà moments de la seva vida transcorreguts entre el juny del 2003 i el juny del 2006, com la roda de premsa en què es va comunicar públicament la malaltia de la seva mare després de l’operació quirúrgica a què va ser sotmesa, els diferents viatges a Houston per seguir el seu tractament o la gravació ‘Rocío… Siempre’ sis mesos abans de morir. Aquesta gala de TVE va ser l’última vegada que va trepitjar un escenari després de dos anys d’absència i ho va fer amb grans amics com Raphael, Chayanne, David Bisbal, Mónica Naranjo, Falete, Lolita i Malú.

El capítol repassarà esdeveniments importants entorn de la relació amb els seus fills, amb qui no té relació des de fa 6 anys, o la seva germana Gloria Camila Ortega, amb la qual tampoc té relació.

Notícies relacionades

A més, Rocío Carrasco recordarà la sorprenent pregunta que li va fer la seva filla, Rocío Flores, després de la mort de Rocío Jurado, una cosa que la va deixar completament desubicada: «De sobte arriba ella, que tenia 9 anys, i se’m va quedar mirant. Em va dir: “Mama, ¿ara què passarà amb les cases de Miami?”. En aquell moment vaig saber que tot havia canviat».

TITULARS DE ROCÍO CARRASCO (SETÈ CAPÍTOL – PRIMERA PART):