Sobre els espots

L’inesperat comentari de Carlos Sobera a ‘First Dates’ que va sorprendre Matías Roure

El presentador va reflexionar sobre el tipus de promocions que apareixen al programa i en va destacar una que considera que podria encaixar

L’inesperat comentari de Carlos Sobera a ‘First Dates’ que va sorprendre Matías Roure
1
Es llegeix en minuts

A ’First Dates’ els comensals no són sempre els protagonistes. Carlos Sobera es va convertir en un dels focus d’atenció aquesta setmana a causa de la curiosa invenció que va tenir en relació amb el tipus de promocions que es fan en el ‘dating’ amb què va deixar sorprès fins i tot Matías Roure.

El presentador va reflexionar sobre un dels requisits que molts dels solters tenen i que giren al voltant que la persona que volen conèixer tingui bé les dents. Tot va sorgir quan Fátima, una de les comensals de l’entrega, també va destacar un bon somriure com un dels factors més importants que havia de tenir la seva cita.

Notícies relacionades

Després de la valoració de la jove, Sobera va realitzar un inesperat comentari tant per a la noia, com per al seu company de programa, Matías Roure: «Estic pensant que en aquest restaurant hauríem de fer publicitat d’alguna pasta de dents, és un tema important les dents», va plantejar com una possible opció de cara a un futur a causa que es tracta d’un assumpte recurrent en el dia a dia del televisiu restaurant que encapçala des de fa més de 5 anys.

Lluny de prendre-s’ho a broma i després d’uns segons una mica descol·locat, l’argentí va reconèixer que la idea del presentador tenia molta lògica, ja que no és la primera vegada que una de les participants de l’espai de Cuatro reconeix que es fixa molt en la boca i en el somriure quan coneix algú. Ara toca esperar a veure si pròximament la idea del comunicador acaba fent-se realitat i el veiem fent promoció d’una marca de dentifricis.

Temes:

First dates