Confusió

Belén Esteban la fa grossa a ‘Sálvame’ a l’explicar el fals embaràs de María Lama (Kiss FM)

La col·laboradora es va confondre i va provocar sorpresa i riure en la locutora, que va explicar que qui realment espera un fill és la seva companya Marta Ferrer

Belén Esteban la fa grossa a ‘Sálvame’ a l’explicar el fals embaràs de María Lama (Kiss FM)
1
Es llegeix en minuts

Després de més d’una dècada com a col·laboradora de ‘Sálvame’, Belén Esteban ha aconseguit integrar-se prou per deixar de banda el seu vestit de personatge del món del cor i llançar-se a donar notícies com si fos periodista. 

No obstant, encara no ha après que abans de explicar la informació als espectadors l’ha de contrastar i assegurar-se que és correcta. I és que l’ex de Jesulín de Ubrique l’ha fet grossa a l’anunciar que María Lama, presentadora del programa de ràdio ‘Las mañanas Kiss’ (Kiss FM) estava embarassada, quan era mentida. 

Belén Esteban va crear una enorme confusió en la locutora, que minuts després va veure com el seu mòbil s’omplia de missatges amb felicitacions. En realitat, qui està esperant un fill és Marta Ferrer, una altra professional de l’emissora musical que s’encarrega dels espais informatius matinals.

Notícies relacionades

Totes dues es van prendre la situació amb molt humor comentant el succeït a Twitter. El compte oficial de l’espai públic va obrir un fil amb els moments del magazín de Telecinco on es cometia l’error, així com la procedent rectificació en directe de Jorge Javier Vázquez i un comunicat de María Lama. 

La confusió es va produir quan tant Belén Esteban com Jorge Javier es van declarar grans seguidors del despertador radiofònic comandant per Xavi Rodríguez. Aprofitant el missatge de felicitació pel programa, la col·laboradora va colar l’embaràs equivocat, pel qual va acabar demanant disculpes.