Al costat de Pep Antón Gómez

Jordi Sánchez debuta com a director de cine: així és ‘Alimañas’

El protagonista de ‘La que se avecina’ és el guionista i director d’una «comèdia negra per a tots els públics»

Jordi Sánchez debuta com a director de cine: així és ‘Alimañas’
1
Es llegeix en minuts

Completament recuperat de la Covid-19 després de passar 24 dies a l’uci, Jordi Sánchez ha presentat el seu nou treball. El protagonista de ‘La que se avecina’ és el guionista i director d’‘Alimañas’, el seu primer llargmetratge al costat de Pep Antón Gómez

Es tracta d’una comèdia negra per a tots els públics que està protagonitzada pel mateix Sánchez i que es rodarà en l’últim trimestre d’aquest any. La producció va a càrrec de Feelgood (Juan Moreno i Guillermo Sempere).

A més de la popular faceta de Jordi Sánchez com a actor, forma un prolífic tàndem creatiu al costat de Pep Antón Gómez, amb èxits teatrals i televisius com ‘Krámpack’, ‘¡Excuses!, ‘Hoy no cenamos’, ‘El eunuco’, ‘¡Mamááá!’ i ‘Mitad y mitad’. 

Notícies relacionades

Actualment tenen a la cartellera al Teatre Reina Victoria de Madrid ‘Asesinos todos’, protagonitzada per Carlos Sobera, Elisa Matilla, Neus Asensi i Ángel Pardo, amb una gran acollida de crítica i públic. 

Així és ‘Alimañas’

Segons paraules dels mateixos autors, ‘Alimañas’ és una comèdia delirant. La història d’una mare que no es vol morir i un parell de fills roïns que només pensa a heretar. Tot un catàleg de situacions trepidants on la mesquinesa i la mala llet campen al seu aire. Una història d’avui. Una història de sempre.