Li contesta taxativa

Arcadi Espada ataca Ana Pastor pel cas Nevanka i ella li respon: «Desprèn fetor»

El columnista va parlar de la periodista de La Sexta en un polèmic article en el qual va entrevistar Ismael Álvarez

Arcadi Espada ataca Ana Pastor pel cas Nevanka i ella li respon: «Desprèn fetor»
1
Es llegeix en minuts

Arcadi Espada continua protagonitzant polèmiques. Després de la sonora disputa amb Risto Mejide a ‘Chester’, el columnista s’ha tornat a situar en el focus de la crítica a l’entrevistar Ismael Álvarez, condemnat per assetjament sexual a Nevenka Fernández, i aprofitar l’ocasió per carregar contra la presentadora Ana Pastor.

Fa unes setmanes Netflix va estrenar el documental ‘Nevenka’, centrat en la història de la primera persona que guanya una querella contra un polític per assetjament sexual a Espanya. L’exregidora de Ponferrada va denunciar Ismael Álvarez, alcalde del municipi, que va ser condemnat i va acabar dimitint.

Notícies relacionades

El polític no va voler aparèixer en el programa de la plataforma. Per això, Arcadi Espada el va entrevistar per publicar un article en el qual va voler carregar contra Ana Pastor: «Ni els jutges, ni Ana Pastor, ni Juan José Millás van escoltar Ismael Álvarez perquè era l’única manera de declarar-lo culpable».

Després de llegir el polèmic text en què el columnista també va parlar de la denunciant del cas, la presentadora de La Sexta ha volgut respondre-li de forma taxativa a les xarxes socials: «Fa dos anys va atacar els nens amb síndrome de Down i les seves famílies. Fa un any va atacar la víctima de ‘La manada’». «I ara ataca Nevenka i defensa l’assetjador sexual i condemnat Ismael Alvarez. Arcadi Espada sempre desprèn la mateixa fetor», ha sentenciat.

Temes:

Ana Pastor