Un expert

La millor habilitat sexual d’un comensal de ‘First Dates’: «La postura del martell»

Un dels visitants del restaurant va voler explicar en què consisteix aquesta posició que ell afirma haver-se inventat

La millor habilitat sexual d’un comensal de ‘First Dates’: «La postura del martell»
1
Es llegeix en minuts

El sexe és un dels temes principals en algunes cites de ‘First Dates’. Aquesta setmana, aquest tema també va destacar en una trobada entre dos joves al programa de Cuatro. Inés i Rubén no van tenir objeccions a parlar-ne durant la seva visita al restaurant i van voler explicar quines postures sexuals se li donaven millor.

Notícies relacionades

Quan Inés va preguntar al jove per la seva postura sexual preferida, ell va donar un nom desconegut: «La postura del martell». «¿Quina és?», li va preguntar la soltera, sorpresa. «És que no es pot explicar. Es perd el secret», va ser el que va rebre com a resposta, quedant-se bastant intrigada. «No entenc com pot ser», es va qüestionar ella.

Després d’insistir per descobrir en què consistia aquesta posició, el noi va donar més detalls: «És una variant del missioner però posant-te mig assegut. Aquesta postura l’he inventat jo. Un dia a casa meva me la vaig inventar», assegurant que era fruit de la seva imaginació i que s’ha convertit en la seva especialitat en el terreny sexual.

Temes:

First dates