Ficada de pota

La Lola fa un espòiler de ‘La isla de las tentaciones’ i revela qui és el seu nòvio actual

La lleonesa va publicar una fotografia a la secció ‘millors amics’ d’Instagram, però va acabar filtrant-se per a tots els usuaris

La Lola fa un espòiler de ‘La isla de las tentaciones’ i revela qui és el seu nòvio actual
1
Es llegeix en minuts

‘La isla de las tentaciones’ afronta aquesta setmana la recta final de la seva tercera edició a Telecinco. La cadena emetrà el dimecres 24 les últimes fogueres, mentre que el dijous 25 mostrarà el retrobament entre els seus protagonistes sis mesos després de la seva estada a la República Dominicana. No obstant, en el dia d’avui ja es coneix quin és el desenllaç de la parella formada per la Lola i el Diego

Dilluns va començar a circular per les xarxes socials una fotografia que revela quina és la situació sentimental en la qual es troba la Lola. La mateixa jove va compartir la imatge amb els seus ‘millors amics’ a Instagram, però un d’aquests usuaris va acabar filtrant-la i confirmant que el Diego i ella ja no estan junts. 

Notícies relacionades

No només això, sinó que la fotografia també mostra la identitat de l’actual nòvio de la Lola, i no es tracta de cap dels temptadors de l’exitós ‘reality show’ de Telecinco. En la imatge en qüestió, la lleonesa apareix posant en companyia d’Iván Rubio, futbolista i popular ‘tiktoker’. 

«Encara que ningú ho sàpiga, tot i que no puguem cridar-ho als quatre vents. No m’importa, tu i jo sabem el que hi ha. T’estimo moltíssim amor meu», escriu la Lola a la publicació que ha acabat estant a l’abast de tothom. En aquesta publicació revela que la relació entre tots dos va començar fa sis mesos, pràcticament a la seva sortida de ‘La isla de las tentaciones’.