Contundent mesura

Així ha explicat ‘Sálvame’ l’acomiadament d’Antonio David, el seu col·laborador fins fa cinc dies

Carlota Corredera ha confirmat el «cessament de la vinculació laboral» del tertulià amb Mediaset

Així ha explicat ‘Sálvame’ l’acomiadament d’Antonio David, el seu col·laborador fins fa cinc dies
2
Es llegeix en minuts

L’emissió del programa ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’ no ha deixat ningú indiferent. Les dues primeres entregues del documental, en el qual Rocío Carrasco relata l’infern que va viure al costat d’Antonio David Flores, ha despertat una infinitat de reaccions a les xarxes socials i ha provocat que Telecinco hagi decidit prescindir de l’ex guàrdia civil com a col·laborador dels seus programes. 

La notícia, que saltava als mitjans poc abans que arrenqués l’emissió de ‘Sálvame’, era confirmada per Carlota Corredera a l’inici del programa vespertí. «Anunciem el cessament de la vinculació laboral d’Antonio David Flores amb aquest programa de televisió i la productora La Fábrica de la Tele. Mediaset ha fet extensiva aquesta mesura també a la resta de programes del grup», ha explicat la presentadora.

Una contundent i aplaudida mesura que, no obstant, ha generat controvèrsia pel moment en el que arriba. Malgrat que el documental es va emetre ahir a la nit, La Fábrica de la Tele i Mediaset coneixien el contingut del mateix des de fa setmanes. Això no va ser cap impediment perquè decidissin mantenir Antonio David com a col·laborador fins dimecres passat, tan sols uns dies abans de l’estrena. 

De fet, ‘Sálvame’ va aprofitar la seva presència en plató per jugar amb l’anunci del mediàtic documental, l’existència del qual es va revelar durant la tarda de dimarts passat 16 de març. Aquell dia, l’espai de Telecinco es va reservar per al final del programa la reacció del mateix Antonio David, que va tardar segons a passar a l’atac: «¿Li han pagat molt per això? ¿Li han pagat molt per explicar la veritat per continuar viva o explicar la seva veritat per continuar guanyant diners?». 

Notícies relacionades

Malgrat les crítiques dels espectadors, ‘Sálvame’ va tornar a comptar amb Antonio David un dia després i el dijous 18. Aquella tarda, el programa va revelar els tres motius pels quals Rocío Carrasco ha decidit trencar el seu silenci i es va desplaçar fins al domicili del tertulià per encebar el documental que, precisament, ha sigut el detonant del seu acomiadament

El testimoni de Rocío Carrasco ha remogut consciències entre els mateixos col·laboradors de ‘Sálvame’. Sense anar més lluny, Belén Esteban feia ahir autocrítica i es mostrava penedida per haver dit «mala mare» a la filla de Rocío Jurado. «Jo hi he contribuït. El que hem vist avui m’ho crec, no t’enganyaré», comentava visiblement emocionada.