Li retiren el passaport

Llibertat amb càrrecs per a Carlos, el solter de ‘La isla de las tentaciones’ detingut per abús sexual

El jove va ser detingut dimecres passat després d’haver participat en un presumpte abús sexual en grup

Llibertat amb càrrecs per a Carlos, el solter de ‘La isla de las tentaciones’ detingut per abús sexual
1
Es llegeix en minuts

Després d’haver sigut detingut, el jutjat de guàrdia de Las Palmas de Gran Canària ha ordenat la llibertat provisional amb càrrecs per presumpte abús sexual per a Carlos A., un dels solters de ‘La isla de las tentaciones’. La notícia de la seva detenció va provocar la ràpida reacció de Mediaset, que va anunciar que retirava les imatges en què aparegués el participant de les entregues que queden per emetre.

Tal com informa Europa Press, el titular del jutjat d’instrucció número 7, el magistrat Javier García Sotoca, ha acordat la seva posada en llibertat provisional amb càrrecs per presumpte abús sexual en un xalet a Madrid el 13 de febrer. Carlos va ser detingut aquest dimarts a Las Palmas, ja que es trobava de viatge amb altres participants del ‘reality’.

Per acabar-ho d’adobar, el detingut va donar positiu en Covid-19, per la qual cosa el jutge li ha pres declaració de manera telemàtica des de la Comandància de la Guàrdia Civil. D’altra banda, dos homes més van ser arrestats a Sevilla per la seva vinculació amb aquest cas.

Notícies relacionades

Com a mesures cautelars, el magistrat ha ordenat la retirada de passaport i l’obligació de compareixença setmanal davant el Jutjat de San Lorenzo d’El Escorial, partit judicial al qual correspon Colmenarejo, que porta el cas. A més, agents de la Guàrdia Civil pertanyents a la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de Madrid han arrestat dues persones més a la província de Sevilla en relació amb aquest cas.

Els fets es remunten al 13 de febrer i van passar al municipi madrileny de Colmenarejo. Una ciutadana d’origen estranger va denunciar a la caserna de la Guàrdia Civil els fets. Segons es va informar, la víctima va al·legar que els tres acusats van abusar d’ella en un estat gairebé d’inconsciència. A més, afirma que podria haver sigut drogada amb escopolamina.