La Yulia revela el seu somni a ‘First Dates’: «Sempre he volgut ser Winnie de Pooh»

La noia va explicar en el ‘dating’ de Cuatro que cada matí anava al lavabo a veure si ja començaven a sortir pèls al meu cos i es començava a engreixar

La Yulia revela el seu somni a ‘First Dates’: «Sempre he volgut ser Winnie de Pooh»
Es llegeix en minuts

El restaurant de ‘First Dates’ és un lloc que obre les seves portes amb tota mena de somnis i desitjos. Aquest és el cas de la Yulia, una economista russa de 38 anys, que va revelar quin era el desig que sempre ha tingut al llarg de la cita que va tenir a cegues amb el Ricardo: «Soc una nena i visc del meu estat d’ànim. De petita volia ser Winnie de Pooh».

«Era el meu desig i ho feia tot com ell, cantava les seves cançons, menjava molta mel... Cada matí anava corrent al lavabo per veure si ja començaven a sortir pèls al meu cos i es començava a engreixar», va explicar la Yulia. «¿Tens bigoti?», va preguntar el Ricardo després de quedar-se aclaparat amb el relat de la Yulia, que li va respondre: «No he complert aquest desig i ho demanava en cada aniversari».

Notícies relacionades

Després de parlar de somnis, el cert és que tots dos van trobar punts en comú malgrat provenir de punts molt diferents del planeta com Rússia i el Perú. «Crec que ell ha sentit altres sentits meus i com les nostres ànimes han connectat», va assegurar la Yulia en un dels totals a càmera que va fer en aquesta vetllada.

En els últims minuts d’aquest sopar a cegues, la gran connexió que van tenir va ser transcendental en ‘La decisió final’, ja que tots dos van mostrar el seu interès a tenir una segona cita per conèixer-se més i millor. «M’agrada com és», va explicar el Ricardo abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.