S’estrena dimecres

‘La Campos Móvil’ escalfa motors a Telecinco: «He tornat a sentir la calor del públic»

‘La Campos Móvil’ escalfa motors a Telecinco: «He tornat a sentir la calor del públic»
2
Es llegeix en minuts

María Teresa Campos torna aquest dimecres a Telecinco amb ‘La Campos Mòbil’, un nou format d’entrevistes que comptarà amb Isabel Díaz Ayuso com a primera convidada. La presentadora i la presidenta de la Comunitat de Madrid compartiran vivències, rescataran records i analitzaran temes de rellevància per als ciutadans. 

La primera entrega de ‘La Campos Mòbil’ s’emetrà a partir de les 20.30 hores amb ‘Pasapalabra’ com a rival a batre. «Tinc molta emoció i alguns nervis davant l’estrena», confessa la veterana comunicadora: «El desig de fer les coses el millor possible i aquesta sensació de nervis i d’emoció els he tingut i els tindré tota la meva vida». 

María Teresa conversarà amb els seus convidats mentre realitzen una ruta per diferents localitzacions amb un significat especial per al protagonista: «L’entrevista per a mi és un gènere que abordo d’una manera molt personal. Sé com vull començar la conversa, però una vegada que arrenco sé també on vull arribar». 

«En aquest format, a més de preparar molt bé la conversa influiran també els llocs pels quals anirem passant, cosa que generarà sensacions i comentaris diferents en el convidat», avança María Teresa, que aquesta tarda ha intervingut a ‘Sálvame’ per explicar alguns detalls de la seva xerrada amb Ayuso: «És una dona molt treballadora i estima Madrid». La política popular dirà «coses boniques i alguna de graciosa», segons Campos: «Li agraden els embussos, diu que Madrid sense embussos no és Madrid».

«Recordaré sempre la gravació d’aquest primer programa perquè vaig tornar a sentir la calor del públic al carrer, cosa que et dona més confiança i seguretat en tu mateix. Els que treballem per al públic ho sabem», confessa María Teresa, que ha notat que el vehicle «crida molt l’atenció al seu pas pels carrers». 

El desplegament tècnic de ‘La Campos Móvil’

Un dels aspectes clau de ‘La Campos Móvil’ és el desplegament tècnic de la seva producció. Per a la gravació de l’espai, és necessari generar un comboi de vehicles al voltant de la ‘peixera transparent’ en la qual viatgen María Teresa Campos i el seu convidat o convidada, i en la qual hi ha instal·lades quatre càmeres robotitzades i una cinquena càmera 360 graus (‘La Campos Earth’) al seu exterior amb capacitat per no perdre detall del que succeeix al seu voltant.

Notícies relacionades

A davant viatja un primer vehicle convertit en un control de realització mòbil, des del qual els responsables del programa visualitzen els diferents plans, escolten el que succeeix durant l’entrevista i donen les instruccions necessàries a la presentadora.

A darrere arriben a viatjar fins a tres vehicles més: el primer, descapotable, en el qual un operador de càmera va captant el que succeeix al voltant del camió i recollint les reaccions a peu de carrer dels vianants al seu pas; el segon trasllada els membres de l’equip de producció, i un tercer amb assistents del convidat, entre altres ocupants.