A les 22:00 hores

L’avenç de la foguera del Manuel i la Lucía, a ‘El debate de las tentaciones’

A més, l’espai presentat per Sandra Barneda analitzarà les hores posteriors a la foguera de confrontació entre el Diego i la Lola amb ampli material inèdit

db-isla-sandra12

db-isla-sandra12

1
Es llegeix en minuts

Telecinco emet aquesta nit, a les 22:00 hores, una nova entrega del debat de ‘La isla de las tentaciones’. En aquesta ocasió, el format presentat per Sandra Barneda emetrà un avenç de la pròxima foguera de confrontació entre la Lucía i el Manuel.

A més, analitzarà amb ampli material inèdit les hores posteriors a la foguera de confrontació entre el Diego i la Lola, en què tots dos van decidir continuar amb les seves respectives experiències a les viles.



Notícies relacionades

Aquesta entrega comptarà amb les intervencions de Terelu Campos, Kiko Matamoros, Suso Álvarez, Fani Carbajo, Tom Brusse, Arantxa Coca, Nagore Robles, Irene Rosales, Melyssa Pinto i familiars dels actuals participants.

D’altra banda, Marta Peñate, exparticipant del format, tornarà a deixar temporalment el ‘piset’ de ‘Solos’ per valorar al plató els últims esdeveniments que han tingut lloc al programa i retrobar-se amb un dels protagonistes d’anteriors edicions de ‘La Isla de las Tentaciones’.