Sense embuts

Caroline revela a ‘First Dates’ que els espanyols no la convencen: «Són una mica masclistes»

La noia brasilera va assegurar que un noi del nostre país no té les seves mateixes inquietuds

Caroline revela a ‘First Dates’ que els espanyols no la convencen: «Són una mica masclistes»
1
Es llegeix en minuts

La Caroline és un exemple de comensals que arriben a ‘First Dates’ amb les idees clares. Aquesta terapeuta brasilera de 35 anys va iniciar la seva visita al restaurant de Cuatro assegurant que no l’acaba de convèncer la personalitat dels nois espanyols: «He estat amb els millors nois del món, però tinc la sensació que, de vegades, són una mica masclistes, amb el cap més tancat, no viatgen tant... inquietuds que jo tinc i que, quan trobo un noi a Espanya, no té».

«Vull un noi amb bon caràcter, viatger, optimista i si renta, planxa, cuina i és vegetarià... ¡em caso amb ell!», va afirmar la noia, afegint que la seva «ètica, moral i religió» no li permeten planxar perquè ho considera una de pèrdua de temps: «És una mica tonto tenint teles que no cal fer-los res per estirar-les».

Instants després d’aquesta presentació, la Caroline va conèixer el Daniel, un funcionari de 37 anys que van arribar al restaurant amb una important responsabilitat atorgada pel mateix Carlos Sobera: «Hi ha una missió nacional molt important que has de complir. Diu la senyoreta, la teva cita, que els espanyols no l’acaben de convèncer».

Notícies relacionades

Una vegada asseguts a la taula, el cert és que tots dos van disfrutar d’una agradable vetllada en la qual el funcionari va complir la tasca encomanada pel presentador de Cuatro, ja que la Caroline es va mostrar disposada en concedir-li una segona cita: «Ens ho hem passat molt bé i vull conèixer-lo més».

 «Sí que tindria una segona cita perquè m’ha agradat molt i em sembla molt bona noia», va afirmar Daniel a ‘la decisió final’ abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.