Fan del ‘reality’

Ignacio Aguado conclou els rumors del seu empelt capil·lar i se sincera: «M’he enganxat a ‘La isla de las tentaciones’«

El vicepresident de la Comunitat de Madrid aclareix l’etern dubte que l’envolta i admet haver-se enganxat al programa de Telecinco

Ignacio Aguado conclou els rumors del seu empelt capil·lar i se sincera: «M’he enganxat a ‘La isla de las tentaciones’«
1
Es llegeix en minuts

Segons les audiències no hi ha dubte. ’La isla de las tentaciones’ és un dels formats estrella de la televisió en aquests moments i té molts seguidors, com per exemple, el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, que ha reconegut ser un fidel seguidor del ‘reality’. A la seva última entrevista, el polític ha parlat d’aquest assumpte i d’un dels rumors que sempre l’ha envoltat, si s’ha fet o no un empelt de cabell.

En una entrevista concedida a Abc, el membre de Ciutadans va voler aclarir el dubte que s’ha posat sempre sobre la taula sobre el seu aspecte físic, en concret sobre la seva cabellera: »Prenc pastilles pel cabell i m’aplico productes, aquest és el meu secret. L’important és que el mantinc. Si tingués més cabell, millor, això sí. Defenso que la gent es faci el que vulgui per sentir-se bé», s’ha sincerat.

Aguado també ha parlat dels seus programes favorits a la televisió i ha sorprès per la seva declaració entorn del programa presentat per Sandra Barneda: «M’he enganxat a ‘La isla de las tentaciones’, em serveix per posar l’encefalograma pla, descansar i entretenir-me». «Els programes com ‘Sálvame’ són fantàstics, tenen 3 milions d’audiència», ha afegit evidenciant que també segueix de tant en tant el format de La fábrica de la tele.

Notícies relacionades

El polític no ha tingut objeccions en sincerar-se sobre el que es veu i el que no a la televisió: «Em rebel·lo contra la versió intel·lectualoide i elitista, de veure els documentals de la 2 o la BBC sense subtítols... Al carrer tothom sap qui és Kiko Matamoros i Rafa Mora». «No veig ‘La isla de las tentaciones’ per culturizar-me. Una altra cosa és que hi hagi un polític que ho reconegui obertament, aquí cal fer pedagogia», ha declarat en manera reivindicativa i sense embuts.

Molts famosos es rendeixen al fenomen

Aguado no és el primer rostre conegut que es declara fan del programa, però sí un dels primers polítics que ho diu públicament. Altres personatges del món del futbol, com Joaquín Sánchez, comparteixen contingut constantment i es consideren fidels seguidors del ‘reality’ de Telecinco i Cuatro.