Emotiu número

L’emoció d’Edurne amb una actuació de mare i fill a ‘Got Talent’ : «Em fa molt feliç ser part d’això»

L’artista i jurat no va poder contenir les llàgrimes al cantar al costat de José i Carmen, que tornava a un escenari després de 52 anys

L’emoció d’Edurne amb una actuació de mare i fill a ‘Got Talent’ : «Em fa molt feliç ser part d’això»
1
Es llegeix en minuts

L’escenari de la sisena edició de ‘Got Talent España’ va tornar a acollir un nou moment molt emotiu en la seva fase d’audicions. En aquesta ocasió, el ‘talent’ va rebre Carmen, una cantant que va tornar a pujar a un escenari al costat del seu fill José gairebé 52 anys després que es retirés per cuidar-se de la seva família: «Eren altres temps, una altra manera de pensar. Ja no m’he dedicat a res més que als meus vuit fills i a casa meva».

«He volgut portar la meva mare per rendir-li un petit homenatge, perquè ella s’ho mereix tot», va assegurar José, que també va recordar alguns dels moments de la faceta musical de la seva mare: «Mentre estenia, escombrava, ens banyava, recordo molts moments d’ella cantant, perquè és el que més feliç l’ha fet, sempre».

Fetes les presentacions, la mare i fill van interpretar ‘Veneno en tu pelo’, un tema de Sandra Cabrera que van cantar a piano i veu. «Estic molt emocionada de ser aquí a ‘Got Talent’, perquè feia molts anys que no cantava en un teatre», admetia Carmen.

Notícies relacionades

A l’acabar, Edurne no va poder contenir les llàgrimes a l’hora de donar la seva valoració, admetent que s’emociona molt amb actuacions en família com aquesta: «Que estiguem en un programa tan bonic com ‘Got Talent’ que doni oportunitat a tota aquesta gent que no va tenir al seu moment i el tinguin aquí, m’emociona».

Finalment, Carmen i José van marxar del ‘talent’ de Telecinco passant el tall amb molta emoció, només emportant-se el ‘no’ de Risto Mejide: «Celebro que hàgiu viscut aquest moment, però no seria el que jo buscaria per a una semifinal».