Exclusiva Yotele

Mediaset descarta produir nous episodis de ‘Señoras del (H)AMPA’

El grup no apostarà finalment per una nova temporada malgrat que els guions ja estan escrits

Mediaset descarta produir nous episodis de ‘Señoras del (H)AMPA’
1
Es llegeix en minuts

Les ‘Señoras del (H)AMPA’ no tornaran finalment amb nous episodis. Tot i que estava previst que la comèdia protagonitzada per Toni Acosta, Malena Alterio, Mamen García i Nuria Herrero comptaria amb una tercera temporada, Mediaset ha pres la decisió de cancel·lar la producció de la continuació de la sèrie, segons ha conegut en exclusiva YOTELE

Aquest inesperat canvi de plans es produeix quan ja havia acabat l’escriptura dels guions i quan estava a punt de finalitzar-se el procés de càsting, segons la informació a la qual ha tingut accés aquest portal. 

Pràcticament amb tot fet, el grup de comunicació opta finalment per no emprendre la producció d’aquests nous capítols. La primera part de la segona temporada de ‘Señoras del (H)AMPA’ es va estrenar a Amazon Prime Video el mes d’octubre passat, mentre que a l’abril arribaran a la plataforma la resta d’entregues

Notícies relacionades

La sèrie va començar les seves emissions a l’estiu del 2019 a Telecinco amb un prometedor 20,9% de quota de pantalla i 3 milions d’espectadors, liderant còmodament la seva franja d’emissió. No obstant, amb el pas de les setmanes, la sèrie es va anar desinflant fins a obtenir resultats molt més discrets, malgrat rebre l’aplaudiment del públic i de la crítica especialitzada. 

La segona temporada de ‘Señoras del (H)AMPA’ es va llançar directament a Amazon Prime Vídeo igual com altres produccions de Mediaset com ‘Desaparecidos’ o ‘Caronte’, que s’estrenarà a Cuatro malgrat ser anunciada com una de les apostes de Telecinco. De moment, no hi ha plans que el grup de Fuencarral emeti en obert la segona tanda d’episodis de la comèdia.