Nova edició

Carlos Sobera tornarà a formar part de l’equip de presentadors de ‘Supervivientes’

El basc ha confirmat que estarà al capdavant de les gales dels dimarts

Carlos Sobera tornarà a formar part de l’equip de presentadors de ‘Supervivientes’
1
Es llegeix en minuts

Carlos Sobera afronta uns mesos atapeïts de feina. A més de continuar exercint com a maître de ’First Dates’ es posarà al capdavant de la tornada de ‘El precio justo’, que com va avançar en exclusiva YOTELE, s’emetrà al ‘prime time’ de Telecinco. D’altra banda, el basc també tornarà a formar part de l’equip de presentadors de ’Supervivientes’, que arrencarà la seva producció durant les pròximes setmanes. 

Així ho ha confirmat ell mateix a una entrevista concedida al programa ‘Grupo Risa’ de Cadena COPE. «Segueixo amb ‘First dates’ i després amb ‘Supervivientes’, que comença a l’abril. Allà hi aniré un dia a la setmana, em toca la gala dels dimarts», ha revelat Sobera, que tornarà a capitanejar l’entrega ‘Tierra de Nadie’

També torna al ‘reality show’ Jordi González com a mestre de cerimònies dels debats, segons va avançar en una entrevista a Rac1. Tot i que encara no hi ha confirmació oficial per part de Mediaset, s’espera que Jorge Javier Vázquez i Lara Álvarez presentin les gales des de plató i des d’Hondures, respectivament. 

Notícies relacionades

Carlos Sobera ha avançat a més alguns detalls sobre la tornada d’‘El precio justo’, que estarà produït per Fremantle (’Mask Singer’, ‘Got talent’). «Cal tenir molt valor per atrevir-se a reformar aquest tipus de formats tan clàssics i ben fets. Es mantindrà com sempre, l’essència és exactament la mateixa», ha declarat. 

Com va explicar aquest portal, ‘El precio justo’ començarà a gravar en les pròximes setmanes un total de vuit entregues que s’emetran a la franja de màxima audiència. «No sé si cap a finals de març o principis d’abril estarà ja en antena, imagino que sí. Calculo que sobre aquestes dates», ha confirmat Sobera.

Temes:

Carlos Sobera