A ‘La resistencia’

Paula Usero descol·loca Broncano amb la seva explicació sobre ‘Luimelia’: «¿Com es justifica això?»

El presentador va quedar sorprès al conèixer alguns detalls de l’‘spin-off’ d’‘Amar es para siempre’

Paula Usero descol·loca Broncano amb la seva explicació sobre ‘Luimelia’: «¿Com es justifica això?»
1
Es llegeix en minuts

Paula Usero, una de les actrius del moment, va visitar ahir a la nit el plató de ‘La resistencia’. La protagonista de ‘Luimelia’ i ‘La boda de Rosa’, pel·lícula per la qual està nominada als premis Goya i Feroz, va acudir al programa de David Broncano per promocionar ‘La cocinera de Castamar’, la nova sèrie d’Atresplayer Premium que s’estrena el pròxim diumenge, 21 de febrer.

La intèrpret, que va recordar que va conèixer Broncano quan va fer el seu cameo a ‘Amar es para siempre’, també va xerrar amb el presentador sobre l’‘spin-off’ que protagonitza al costat de Carol Rovira. «Fa molt temps que veig en tendències #Luimelia i sempre he pensat que què collons és això», va reconèixer l’humorista.

Notícies relacionades

«¿És la teva sèrie? ¿Però ‘Luimelia’ què és?», va preguntar a la seva convidada, que va fer un breu resum sobre la ficció: «És una sèrie de dues ties que s’estimen». Broncano va quedar descol·locat al conèixer que l’aposta d’Atresplayer Premium s’ambienta en l’actualitat i que els personatges no han envellit: «Però la sèrie era als anys 70. ¿Ara aquests personatges són al 2021? ¿Com es justifica això?»

«Mare de déu, això sembla ‘Rick and Morty’. Ara ja sembla que ens és igual tot, hi ha una porta temporal i estan en un altre any», va afegir Broncano, compartint la seva sorpresa pel plantejament de ‘Luimelia’. L’actriu va confirmar a ‘La resistencia’ que pròximament començarà el rodatge de la quarta temporada, que en aquesta ocasió serà més llarga que les anteriors. 

Temes:

Luismelia