Idayret, sobre les seves exparelles a ‘First dates’: «Sempre m’han mantingut, no he tingut necessitat de treballar»

La noia va assegurar al dating de Cuatro que aquesta circumstància es va originar per avorriment, no perquè ho necessités

Idayret, sobre les seves exparelles a ‘First dates’: «Sempre m’han mantingut, no he tingut necessitat de treballar»
1
Es llegeix en minuts

Alguns comensals del restaurant de ‘First Dates’ no tenen problemes en revelar certs aspectes del seu passat. Aquest és el cas de la Idayret, una cambrera de 23 anys que va assegurar haver tingut molta sort en l’amor: «Els homes amb qui m’he trobat han sigut molt carinyosos. A l’inici són molt atents».

«També han sigut obsessius. Es transformen i es posen gelosos, es preocupen per coses que no succeeixen», va assegurar la noia en un dels seus primers totals a càmera de la seva visita al dating de Cuatro.

Instants després, la Idayret va conèixer l’Adrián, un professor de tennis madrileny a qui li agrada seduir les noies i caure bé: «N’he tingut dos serioses, però no és que sigui exigent, és que no hi ha connexió. Tot i que sigui bona persona, educat i guapo, és complicat trobar una noia que valgui la pena».

Una vegada asseguts a la taula, el cert és que la conversa entre tots dos va fluir bastant, una cosa que va permetre que es coneguessin més a fons. De fet, la Idayret va sorprendre l’Adrián quan li va contestar a què es dedicava a la vida: «sempre he sigut mantinguda pels meus nòvios. M’ho han facilitat tot i no he tingut necessitat de treballar. Si ho he fet, ha sigut per avorriment, amb les meves parelles a les seves empreses o coses així. No perquè ho necessités».

Notícies relacionades

Finalment, les diferències que tots dos van tenir van ser determinants en ‘La decisió final’ de tots dos. Cap dels dos va voler tenir una segona cita amb l’altre per continuar coneixent-se, tenint un important conflicte després de les explicacions de l’Adrián: «No tenim res en comú i crec que no hauries de dependre de cap home. Fer-te valer com a dona perquè tens una mentalitat masclista».

«No totes les llatines són interessades», va assegurar l’Adrián, una cosa que va ofendre la Idayret. «¿M’estàs dient interessada?», va preguntar la noia, rebent una resposta afirmativa per part del professor madrileny.