Sense cirurgia

Terelu Campos se sotmet a un sorprenent tractament estètic: un lífting de braços

La col·laboradora de ‘Viva la vida’ ha acudit a una clínica per desfer-se de la flacciditat dels seus braços

Terelu Campos se sotmet a un sorprenent tractament estètic: un lífting de braços
1
Es llegeix en minuts

Terelu Campos ha decidit sotmetre’s a un tractament estètic per millorar l’aspecte dels seus braços. La col·laboradora de ’Viva la vida’ ha acudit a una clínica per fer-se un lífting sense cirurgia, una tècnica basada en tres sessions d’HIFU en les quals s’apliquen uns revolucionaris ultrasons que serveixen per combatre i prevenir la flacciditat de la pell. 

La menor de les Campos ha assistit a Clíniques Diego de León perquè, segons ella mateixa li ha explicat a una de les seves doctores, li agradaria deixar d’utilitzar peces de màniga llarga durant els mesos calorosos. «Per als estilismes de plató, sempre porto una rebequeta o un blazer fins i tot a l’estiu. I aquest any m’he proposat que els vull lluir al descobert», comenta. 

La comunicadora vol desfer-se dels «braços de ratpenat», anomenats així col·loquialment a causa de la flacciditat a la cara interna dels braços, una cosa completament habitual amb el pas dels anys. 

Notícies relacionades

Amb l’esmentada tècnica, els ultrasons actuen al teixit subcutani «per estimular i generar col·lagen i elastina». De moment caldrà esperar per veure el resultat final, ja que la diferència entre l’abans i el després començarà a notar-se en el termini d’un mes

Terelu Campos no té cap problema a l’hora de fer públics els seus retocs estètics, igual que altres companys de cadena. Kiko Matamoros s’ha sotmès a diversos tractaments durant els últims anys, mentre que Gema López i María Patiño s’han fet recentment un lífting d’ulls sense cirurgia

Temes:

Terelu Campos