Exclusiva Yotele

Telecinco decideix a quina franja horària emetrà la tornada d’‘El precio justo’

El concurs ja té horari d’emissió per a la seva tornada després de 15 anys d’absència

Telecinco decideix a quina franja horària emetrà la tornada d’‘El precio justo’
1
Es llegeix en minuts

‘El precio justo’ tornarà ben aviat de la mà de Telecinco i amb Carlos Sobera com a presentador. La cadena de Mediaset ha comprat els drets del concurs de la factoria Fremantle i ja ha decidit que l’emetrà a la franja de ‘prime time’, segons ha conegut en exclusiva YOTELE. 

Segons la informació a la qual ha tingut accés aquest portal en exclusiva, la productora de ‘Got Talent’ i ‘Mask Singer’ gravarà en les pròximes setmanes un total de vuit programes que es veuran a la franja de màxima audiència, on al principi dels anys 90 va triomfar per primera vegada a la TVE de la mà del recordat Joaquín Prat. 

D’aquesta manera, Mediaset testarà l’eficàcia del format al seu millor aparador i valorar amb els resultats si encarrega més entregues. En cas de passar el primer examen de l’audiència, el grup decidirà si el manté en horari nocturn o si opta per traspassar-lo i convertir-lo en una tira diària, com va passar en les seves últimes etapes.

Notícies relacionades

En la seva tornada a TVE, ‘El precio justo’ es va emetre a les 19.15 hores, presentat per Carlos Lozano i amb grans resultats d’audiència durant diversos anys. Quan va desembarcar a Antena 3, ho va fer a la franja de sobretaula (a les 16.00 hores) amb Juan y Medio com a conductor amb pitjors resultats. Aquí repassem totes les etapes del concurs a Espanya.

Mediaset i Fremantle ja han obert el procés de selecció per trobar concursants que es prestin a participar en un dels concursos mes veterans del món, en el qual han d’utilitzar la seva intuïció per endevinar el preu exacte dels diferents productes que li presenti l’espai i del gran aparador final.