Tot just arribar

Esther revela a ‘First Dates’ el que li va dir la seva filla: «Em diu que a veure quan trobo un nòvio i me’n vaig de casa»

La comensal del ‘dating’ de Cuatro va assegurar que no li importava que la seva cita fos calb, ja que una antiga relació també ho era

Esther revela a ‘First Dates’ el que li va dir la seva filla: «Em diu que a veure quan trobo un nòvio i me’n vaig de casa»
1
Es llegeix en minuts

El restaurant de ‘First Dates’ obre diàriament les seves portes a persones que no tenen problema per explicar quins són els desitjos de la seva gent més propera. Aquest és el cas de l’Esther, una comercial madrilenya de 49 anys, que va revelar què li diu la seva filla sobre el que li agradaria que li passés: «Em diu que a veure si trobo un nòvio i me’n vaig de casa».

Només instants després d’aquestes paraules, la noia va conèixer el Pablo, un professor d’informàtica toledà de 49 anys que va arribar al format buscant una dona amb qui compartir la seva vida i, si pogués ser, tenir un fill en comú: «Em vaig cansar d’anar de flor en flor, no volia tenir relacions esporàdiques de dues setmanes o un mes. Vull creure que quan arribi aquesta persona, al veure la seva cara, sabré que és ella. No em rendiré».

Notícies relacionades

«No m’importa que sigui calb. Vaig tenir una relació amb una persona rapada, que a ells no els agrada que els diguin calbs, i fenomenal», va assegurar l’Esther després de conèixer a la barra del restaurant el Pablo.

EN ELABORACIÓ.