Ara busca l’amor

Kevin Guillén, el jove viral de ‘El diario’, reapareix a ‘First dates’ 12 anys després

El seu pas pel ‘talk show’ d’Antena 3 acumula 3,5 milions de visualitzacions i ha tornat per buscar l’amor a Cuatro

Kevin Guillén, el jove viral de ‘El diario’, reapareix a ‘First dates’ 12 anys després
1
Es llegeix en minuts

’First dates’ s’ha convertit en una gran fàbrica de nous personatges com la dona que busca l’amor malgrat estar en una relació asexual liberal. No obstant, el ‘dating’ presentat per Carlos Sobera també aprofita filons televisius del passat per donar-li una nova oportunitat i de pas veure com han evolucionat amb el pas dels anys.

Aquest és el cas de Kevin Guillén, un dels testimonis més divertits i recordats d’’El diario’, el mític ‘talk show’ d’Antena 3, al que va acudir per renyar l’Angelo, el seu millor amic, que pretenia tenir amb ell alguna cosa més que una amistat, valent-se de la mida del seu penis com a argument: »¡No m’interessen els teus 23 centímetres!», deia el jove entre les rialles del públic. 

Notícies relacionades

El seu pas per l’espai de Sandra Daviú es va fer viral i es manté en el dia d’avui com un dels vídeos més vistos del programa, amb més de 3,5 milions de visualitzacions a Youtube. Després d’aquesta experiència, ha reaparegut recentment a Cuatro de la mà de ‘First dates’. 

En el seu sopar televisiu, Kevin va ser sorprès amb Roberto, amb el qual existien grans diferències a priori. No obstant, a mesura que avançava la cita, la seva sintonia va anar creixent i el moment cabdal va ser quan el canari li va fer una trucada a la seva àvia perquè li donés un cop de mà amb la seva cita.