De DJ a presentador

Kiko Rivera estrena programa a Twitch amb Bertín Osborne com a primer convidat

En plena guerra amb la seva mare, el petit dels Pantoja estrena espai d’entrevistes a la popular plataforma

Kiko Rivera estrena programa a Twitch amb Bertín Osborne com a primer convidat
1
Es llegeix en minuts

Kiko Rivera s’ha animat a fer entrevistes a personatges coneguts. El popular rostre de Telecinco estrena aquest dissabte 13 de febrer a les vuit del vespre ‘En casa con Kiko’, el seu nou programa per a Twitch, la plataforma de vídeo en directe més coneguda en els últims mesos.

Notícies relacionades

El mateix presentador de l’espai ha compartit la notícia amb els seus seguidors a les seves xarxes socials mostrant-se molt motivat per aquest nou projecte professional, en el qual el segon classificat de ‘Gran Hermano Dúo’ conversarà amb rostres molt coneguts del panorama nacional a casa seva. El padrí d’honor, amb qui iniciarà aquest repte i que serà entrevistat en aquesta primera entrega, és Bertín Osborne, amb qui ja havia coincidit en el seu format de Telecinco, ‘Mi casa es la tuya’.

Aquest nou projecte arriba en un moment clau per a Kiko Rivera, que torna a situar-se al focus mediàtic després de les seves últimes entrevistes televisives al ‘Deluxe’ en les quals ha carregat de nou sense miraments contra la seva mare per l’herència i les disputes familiars dels últims anys. Al seu torn, Bertín Osborne concedirà la seva primera entrevista poc després de fer-se públic el seu divorci de Fabiola Martínez després de més de 20 anys de relació.