Falsa alarma

Pablo Motos anuncia la seva imminent tornada a ‘El hormiguero’: «He donat negatiu»

El presentador d’Antena 3 confia a poder agafar les regnes del seu programa des d’aquesta mateixa nit

Pablo Motos anuncia la seva imminent tornada a ‘El hormiguero’: «He donat negatiu»
1
Es llegeix en minuts

‘El hormiguero’ torna aquest dimarts a la normalitat amb la reincorporació de Pablo Motos al seu equip. Així ho ha anunciat a les xarxes socials el mateix presentador, que ahir a la nit va ser substituït per Nuria Roca després d’haver estat en contacte amb un possible cas de Covid-19. Segons ha explicat, cap dels dos ha donat positiu i, per tant, podrà tornar a agafar les regnes de l’espai de forma imminent. 

Motos, que ha causat baixa per primera vegada en la història d’‘El hormiguero’, ha confirmat al seu compte d’Instagram que tot ha sigut una «falsa alarma». «Al meu contacte li han fet el PCR de confirmació i és negatiu total. A mi també me l’han fet i també soc negatiu, així que en cap moment hem estat en contacte amb el virus», ha explicat en un vídeo. 

Notícies relacionades

Durant el programa d’ahir a la nit, Motos hi va participar a través d’una videotrucada i va mostrar a càmera que havia donat negatiu en una prova d’antígens. No obstant, per a més seguretat, va preferir esperar els resultats de la PCR. «Tot són bones notícies i aquesta nit espero tornar a ser al programa», ha apuntat el comunicador durant el matí d’aquest dimarts a la xarxa social.

Per tant, si tot va segons el previst, Pablo Motos tornarà a capitanejar ‘El hormiguero’ des d’aquesta mateixa nit. El lloc del presentador el va ocupar ahir a la nit Nuria Roca, que va rebre l’aplaudiment generalitzat de les xarxes socials per la seva gran feina al capdavant del mític espai d’entreteniment, que va comptar amb la visita de Maluma. 

Temes:

El hormiguero