Terrible experiència

Terelu Campos relata la brutal agressió física que va patir amb la seva mare en ple carrer: «No parava de sagnar»

La col·laboradora va sorprendre explicant la terrible experiència viscuda amb una persona desequilibrada

Terelu Campos relata la brutal agressió física que va patir amb la seva mare en ple carrer: «No parava de sagnar»
1
Es llegeix en minuts

Un dels episodis més terribles de la seva vida. Així es podria resumir el viscut per Terelu Campos fa gairebé tres dècades, quan una dona la va agredir brutalment en ple carrer. Un moment horrible que va patir al costat de la seva mare, María Teresa Campos (que va participar de l’entrevista la setmana passada), quan va anar al casament d’un familiar que se celebrava a Màlaga. Ho ha explicat aquest dissabte a ‘Viva la vida’.

«La meva mare i jo, amb el meu primer marit, estàvem a una terrassa de Màlaga després de sortir de la perruqueria per anar al casament. De sobte una senyora amb bona presència, ben vestida, que tenia un bon cotxe i un bon rellotge, es va acostar a la meva mare per darrere amb un pot i va començar a ruixar pintura sobre el seu cap», va començar explicant la col·laboradora. 

En absolut estat de xoc, el seu primer impuls va ser llançar-se sobre l’agressora per protegir la seva mare: «Em vaig llançar contra ella i la seva reacció va ser agafar el pot de pintura i donar-me un cop a la boca. Jo no parava de sagnar i cap de les persones que hi havia al voltant va fer res».

Notícies relacionades

Terelu Campos forma part d’aquest grup de famosos que, al llarg de la seva trajectòria professional, ha rebut amenaces i suportat diferents episodis d’assetjament per part de persones desequilibrades. «Vam denunciar aquesta dona i després una persona pròxima es va posar en contacte amb nosaltres per demanar-nos perdó i explicar-nos que aquesta dona no estava bé».

«Aquesta persona tenia un problema, pensava que la meva mare li parlava a ella per la tele», comentava Terelu, que va aprofitar l’ocasió per recordar que la seva popularitat li ha portat més disgustos de manera recent: «Una persona va accedir fins al recinte de casa meva i va ficar a la meva bústia una carta amb amenaces».