Top trending

El Rubius es pronuncia davant les crítiques per la seva marxa a Andorra: «Hi ha hagut una tempesta d’incitació a l’odi contra mi»

El youtuber ha fet un comunicat a les seves xarxes socials sobre la pluja de crítiques que ha rebut

El Rubius es pronuncia davant les crítiques per la seva marxa a Andorra: «Hi ha hagut una tempesta d’incitació a l’odi contra mi»
1
Es llegeix en minuts

Després d’anunciar la seva marxa a Andorra per aprofitar-se dels beneficis fiscals del país, El Rubius ha sigut un dels protagonistes de les últimes setmanes a les xarxes socials i mitjans de comunicació. Després de dies de silenci, el youtuber s’ha volgut pronunciar sobre com ha viscut les crítiques sobre la seva decisió de deixar Espanya.

Rubén Doblas ha volgut resumir el que per ell han sigut uns atacs constants i injustificats: «S’ha buscat treure de context el que vaig dir i buscar el clic fàcil amb falta de contrast i de fonts veraces». Afirma que s’ha sentit insultat: «Ha desencadenat una tempesta d’infàmies i incitació a l’odi sobre mi».

Notícies relacionades

Abans d’acomiadar-se, el youtuber ha volgut defensar la seva decisió al·legant que té tot el dret de mudar-se a un altre país: «Les lleis d’Hisenda no estaven preparades per a la nova onada de creació ‘online’ i segueixen sense estar-ho. Pagar impostos ha de ser una relació equilibrada entre l’Estat i el ciutadà. Si això no es compleix, és legítim que el ciutadà prengui les decisions que consideri apropiades», ha expressat en el comunicat publicat a Twitter.

El conegut influencer ha recalcat la seva postura sobre els mitjans de comunicació que han tractat la qüestió i no ha dubtat a carregar contra ells: «Una cosa és la crítica racional i una altra tractar-me com un criminal i dir totes les barbaritats que he sentit de molts periodistes que van a la televisió a dir que estic robant», s’ha defensat. Abans d’acomiadar-se ha agraït el recolzament dels periodistes i seguidors que han tractat la qüestió de forma respectuosa, segons el seu criteri.

Temes:

El Rubius