A ‘El intermedio’

Samantha Hudson: «Em vesteixo de senyora de dretes perquè els peperos es regiren»

La jove es va definir com una «travesti de guàrdia» durant una entrevista amb Thais Villas a ‘El hormiguero’

Samantha Hudson: «Em vesteixo de senyora de dretes perquè els peperos es regiren»
1
Es llegeix en minuts

Durant la nit d’ahir Thais Villas va estrenar ‘OK Boomer’, una nova secció d’‘El intermedio’ amb la qual pretén «actualitzar» el programa i convertir-lo en una «referència» per a la generació Z i els mil·lennistes. «És hora que entrem al segle XXI», va fer broma la col·laboradora mentre presentava la seva primera convidada: Samantha Hudson

Villas va definir la jove de 21 anys com «una inclassificable travesti i cantant que s’ha convertit en tota una icona queer per a la seva generació», i va destacar també la seva repercussió i popularitat en xarxes socials. 

La col·laboradora de l’espai de La Sexta va voler conèixer com s’autodefineix la mateixa Samantha. «Cada dia em defineixo com em ve de gust. Potser després em contradic, però la vida és així. Jo crec que ‘travesti de guàrdia’ és el concepte que ho engloba tot», va explicar la ‘influencer’: «Mai no m’agrada definir-me com a artista, però si la gent creu que soc artista... Jo no tinc ni idea de res, no soc qui per portar la contrària». 

La convidada de Villas va explicar que el seu comportament en xarxes és «una ‘performance’» perquè en ocasions «ser literal no fa efecte». «Si a una persona amb unes idees una mica retrògrades i cenyides al passat li portes la contrària i l’hi argumentes tot ben planificat... Passen de tu, perquè ni tan sols t’escolten», va assenyalar. 

Notícies relacionades

Durant l’entrevista, va revelar, a més, el motiu pel qual en els seus vídeos es converteix «en una senyora de dretes» malgrat les seves idees progressistes: «Si de sobte ets un ‘maricon’ que es vesteix de senyora de dretes, diu que és del barri de Salamanca, es fa un vídeo amb l’abric de pell que s’ha comprat al mercat i diu que és una senyora pepera... Els peperos que vegin això es regiraran per dins». 

«Jo ho faig per la ‘performance’, per fotre», va reconèixer Samantha, que considera que «no hi ha res que els faci més ràbia que veure algú que odien adoptant la seva estètica i el que aspiren a ser». «Se’ls trenquen els esquemes», va afirmar la jove. 

Temes:

El Intermedio