Tot sobre ell

¿Qui és Diego Cárdenas? Així és el concursant de ‘Pasapalabra’ que va eliminar Luis de Lama

El nou aspirant va revelar alguns detalls de la seva vida personal després de vèncer a ‘La silla azul’

¿Qui és Diego Cárdenas? Així és el concursant de ‘Pasapalabra’ que va eliminar Luis de Lama
1
Es llegeix en minuts

L’aventura de Luis de Lama a ‘Pasapalabra’ va arribar aquest dimarts a la seva fi després d’haver perseguit el pot durant 84 programes. El concursant va haver d’acomiadar-se del programa d’Antena 3 després de caure eliminat a ‘La silla azul’, perdent el duel contra el que serà el seu substitut a partir d’ara: Diego Cárdenas

«Estic com Garbiñe Gumuruza quan va guanyar a Serena Williams. Sumo 80 i tants programes veient el Luis i per a mi és molt pròxim. El conec de fa una estona, però és entranyable. És agredolç, però més dolç que agre», va reconèixer el nou concursant de ‘Pasapalabra’. 

Al llarg de l’entrega d’ahir, Diego va anar donant alguns detalls sobre la seva vida, perquè els espectadors el vagin coneixent: «Soc de Jaén, però ja fa més de mitja vida que soc a Madrid». Quan se li va preguntar sobre què faria amb el pot de 1.162.000 euros, va confessar que no ho ha pensat perquè «són xifres que no manejo en el meu dia a dia». 

Notícies relacionades

No obstant, va reconèixer que amb aquests diners podria ajudar els seus pares i que també seria «una assegurança de tranquil·litat» per als seus fills, un noi i una noia de 22 i 18 anys «en període de formació». «Ho tenen tot obert i amb això seria tot molt més fàcil», va assenyalar abans d’enfrontar-se al seu primer ‘rosco’. 

Un dels somnis de Diego és viatjar a Islàndia «o més amunt», segons li va confessar a Roberto Leal: «Parlava abans amb el Pablo que on no es faci de nit a l’estiu i que no es faci de dia a l’hivern». «M’agradaria anar com més al nord millor, però que hi hagi calefacció», va fer broma. 

Temes:

Pasapalabra