Nova crítica del presentador

Vicente Vallés deixa en evidència Fernando Simón pel seu canvi d’opinió sobre la soca britànica

Vicente Vallés deixa en evidència Fernando Simón pel seu canvi d’opinió sobre la soca britànica
1
Es llegeix en minuts

Vicente Vallés, un dels presentadors més crítics amb la gestió del Govern del coronavirus, ha tornat a la càrrega, ara contra Fernando Simón. El presentador va criticar l’epidemiòleg comparant les seves declaracions de fa només deu dies i les d’ahir respecte a com la mutació britànica del coronavirus afectarà a Espanya.

«S’ha produït un destacable canvi de previsió en el Govern», va començar dient el presentador de l’edició nocturna d’‘Antena 3 Noticias’ (que viu el seu millor moment, amb gairebé prop de 4 milions d’espectadors). «Fa deu dies deia que l’impacte de la soca britànica al nostre país seria marginal», va assenyalar Vallés, que va rescatar les paraules de Simón, quan l’11 de gener deia que al Regne Unit es vivia «una altra situació».

Notícies relacionades

«Avui, deu dies després, Fernando Simón ja parla d’un impacte important i fins i tot hi posa data», va apuntar. «Les expectatives és que si evolucionés com al Regne Unit i a Irlanda, estaríem esperant que fos una soca dominant amb el 40-50% dels casos. Aproximadament a mitjans de març», va afirmar Fernando Simón.

«En només deu dies hem passat d’un impacte marginal de la soca britànica a la possibilitat que suposi la meitat dels contagis totals a Espanya», va destacar el periodista, que va analitzar les paraules de Simón a Twitter i el fil va córrer com la pólvora.