Primícia YOTELE

Telecinco posa data d’estrena a la tercera temporada de ‘La isla de las tentaciones’

El ‘reality’ presentat per Sandra Barneda tornarà el pròxim dijous 21 de gener amb cinc noves parelles de participants

Telecinco posa data d’estrena a la tercera temporada de ‘La isla de las tentaciones’
1
Es llegeix en minuts

L’estrena de la tercera temporada de ‘La isla de las tentaciones’ és imminent. Després de diverses setmanes de promoció, Telecinco ha decidit llançar les noves entregues del ‘reality’ presentat per Sandra Barneda el pròxim dijous 21 de gener, segons ha conegut en primícia YOTELE.

De moment, aquesta nova temporada de ‘La isla de las tentaciones’ tindrà com a principal rival la temporada 21 de ‘Cuéntame cómo pasó’ (La 1 de TVE), a més de les diferents ofertes cinematogràfiques d’Antena 3, La Sexta i Cuatro.

Notícies relacionades

En aquesta tercera edició, Diego i Lola, Jesús i Marina, Hugo i Lara, Raúl i Claudia i Manuel i Lucia seran les cinc parelles que posaran la seva confiança a prova convivint durant dues setmanes amb 10 ‘temptadors’ a dues vil·les de luxe situades a la República Dominicana. Els participants tindran l’oportunitat de veure les imatges de les seves respectives parelles en les mítiques ‘fogueres’ del ‘reality’ de Telecinco.

El format de Cuarzo (’Viva la vida’, ‘Madrid Directo’) també torna amb una important novetat: ‘La luz de la tentación’. Entre aquestes, en la seva arribada a l’illa, cada membre haurà de marcar el límit que no està disposat a permetre traspassar a la seva parella en el seu pas pel programa, la línia vermella que podria sentenciar el futur de la relació. Cada vegada que algú gosi depassar el límit per primera vegada, una llum s’encendrà i una sirena sonarà a l’altra vil·la. D’aquesta manera, els participants tindran un avís que una cosa ‘greu’ ha passat a l’altre costat, però no sabran qui ha sigut el responsable ni què és el que ha fet.