Aquest diumenge

‘Salvados’ torna amb Pablo Iglesias: «M’he adonat que ser en el Govern no és ser en el poder»

El programa de Gonzo torna a La Sexta amb una entrevista al vicepresident segon del Govern

‘Salvados’ torna amb Pablo Iglesias: «M’he adonat que ser en el Govern no és ser en el poder»
1
Es llegeix en minuts

‘Salvados’ torna aquest diumenge a La Sexta amb Pablo Iglesias com a gran protagonista. La cadena d’Atresmedia ha ofert un breu avançament de la conversa que va mantenir el vicepresident del Govern amb Gonzo, que xerrarà amb el líder d’Unides Podem sobre el seu primer any en el Govern de coalició. 

«¿S’imaginava que ser vicepresident era el que ha sigut durant aquest any?», li pregunta el periodista a Iglesias, que comparteix l’aprenentatge que s’emporta d’aquests últims 12 mesos que, principalment, han estat marcats per la pandèmia: «M’he adonat que ser en el Govern no és ser en el poder»

«Cap ric ni cap poderós està disposat a acceptar fàcilment una decisió, per molt democràtica que sigui. Aquesta pressió ens parla fins i tot d’una democràcia limitada», afirma Pablo Iglesias en el petit avançament que comparteix el compte de Twitter de ‘Salvados’. «El que aprèn un sent vicepresident», recull el perfil del programa. 

Notícies relacionades

‘Salvados’ torna a La Sexta amb la seva primera entrega del 2021. El programa se’n va anar de vacances a mitjans de desembre amb una entrevista al ministre de Sanitat, Salvador Illa, que es va mostrar disposat a vacunar-se davant les càmeres de televisió. Aquesta entrega va aconseguir un acceptable 6,9% de quota amb 1.250.000 espectadors

Diumenge, el programa intentarà impulsar aquestes dades amb la xerrada entre Gonzo i Pablo Iglesias, i després s’emetrà una nova entrega d’‘El objectivo’. Aquest tàndem haurà d’enfrontar-se a un nou episodi de ‘Mi hija’ a Antena 3 i a ‘Sábado deluxe’, que aquesta setmana dobla la seva emissió a Telecinco. 

Temes:

Salvados