Després d’una setmana d’aturada

Iker Kiménez torna amb ‘Horizonte: Informe Covid’, que passa de Telecinco a Cuatro

L’espai torna després d’una setmana d’absència pel temporal ‘Filomena’, que va clausurar el seu plató, i l’estrena de la telenovel·la turca ‘Love is in the air’

Iker Kiménez torna amb ‘Horizonte: Informe Covid’, que passa de Telecinco a Cuatro
1
Es llegeix en minuts

Iker Jiménez deixa Telecinco la setmana que ve. El comunicador torna a posar-se al capdavant d’‘Horizonte: Informe Covid’, que va prendre's una setmana de descans pel temporal ‘Filomena’, però almenys en la seva ‘rentrée’, es passarà a Cuatro.

D’aquesta manera, l’espai s’emetrà de nou a la segona cadena de Mediaset, com ja fa el seu germà gran ‘Cuatro Milenio’ des de fa més de 15 anys. Serà el pròxim dimecres, a partir de les 22:45 hores, després de l’emissió de les noves cites de ‘First Dates’.

I ho farà amb un especial en directe sobre la investidura de Joe Biden com a nou president dels EUA, que comptarà amb la participació de diferents testimonis i experts.

«Davant la sospita de noves revoltes, l’espai d’Iker Jiménez seguirà en temps real tots els esdeveniments a ‘Horizonte: EEUU en la encrucijada», diu la promoció que ja està emetent en alguns dels canals de Mediaset.

La Covid-19 va fer que l’equip d’Iker Jiménez apostés per alguns d’especials dedicats a la pandèmia. Després de la bona acollida en audiència, el grup de Paolo Vasile va decidir traslladar-los a Telecinco i fer-los fixos en l’‘access prime time’ de dijous amb el títol d’«Informe Covid», com a teloner de ‘Madres’.

Notícies relacionades

Després d’una arrencada prometedora que va arribar a guanyar a ‘El hormiguero’, el seu interès va anar decaient fins a passar a la nit dels dimecres i desaparèixer la setmana passada aprofitant que els estudis de Villaviciosa de Odón (els mítics Estudis Picasso) estaven tancats pel temporal de neu.

Mediaset va decidir llavors apostar per l’estrena de la telenovel·la turca ‘Love is in the air’, que finalment es va saldar amb un estrepitós fracàs tant dilluns com dimarts, dimecres i dijous.

Temes:

Cuatro Telecinco