Torna a casa

Buenafuente es queda atrapat a Barcelona pel temporal i grava ‘Late Motiv’ des del seu mític plató

El programa va gravar la seva última entrega des de l’estudi utilitzat durant l’etapa del còmic a Antena 3

Buenafuente es queda atrapat a Barcelona pel temporal i grava ‘Late Motiv’ des del seu mític plató
1
Es llegeix en minuts

Els contratemps provocats aquest cap de setmana pel temporal ‘Filomena’ han afectat de ple multitud de programes de televisió i un d’ells ha sigut ‘Late Motiv’. Els talls a les xarxes de transport ocasionats per les fortes nevades han impedit que Andreu Buenafuente i part de l’equip del programa es desplacés fins a Madrid per gravar al seu plató.

El temporal va agafar el presentador i Berto Romero, entre d’altres, a Barcelona finalitzant les vacances de Nadal. El que probablement ningú esperava és que no poguessin tornar a la capital per gravar el primer programa del 2021 a la seu de Movistar+ a Tres Cantos. Malgrat les complicacions, l’equip de ‘Late Motiv’ va trobar una alternativa molt nostàlgica per poder emetre una nova entrega de l’espai d’humor.

Notícies relacionades

El presentador va engegar el programa des del mític plató en el qual va treballar durant la seva etapa a Antena 3. L’estudi, situat al municipi català de Sant Just Desvern, va allotjar al seu dia el conegut ‘Buenafuente’. «Hem passat 10 anys aquí fent televisió cada dia», va confessar l’humorista al costat de Romero en la seva inesperada tornada al lloc.

Tal com va reconèixer el mateix Romero, aquesta solució inesperada que va permetre emetre una nova entrega del format de #0 va sorgir a manera de broma de la seva dona. Marta Bercebal va comentar al seu marit que com que la situació ocasionada pel temporal empitjorava s’imaginava el duo còmic conduint el programa des de l’antic plató, una cosa que finalment va acabar passant.