Molt expressiva

La Irene parla de la seva ruptura a ‘First Dates’: «Pensava que em moriria fins que vaig conèixer el Satisfyer»

La comensal del dating de Cuatro també va assegurar que tots morirem «cremadets» perquè el món s’acabarà el 2050

La Irene parla de la seva ruptura a ‘First Dates’: «Pensava que em moriria fins que vaig conèixer el Satisfyer»
2
Es llegeix en minuts

Alguns comensals de ‘First Dates’ no tenen cap problema a mostrar-se tal com són a la seva arribada al restaurant. Aquest és el cas de la Irene, una auxiliar de veterinària de 26 anys que va explicar el següent a Carlos Sobera després que li preguntés pel seu passat amorós: «Quan em va deixar el meu nòvio vaig pensar que em moriria, fins que vaig conèixer el meu nou millor amic, el Satisfyer, perquè amb això no necessito res més».

«El món s’acabarà el 2050 i morirem tots ‘cremadets’. Crec que això ja ha passat, que el món ha evolucionat fins aquests nivells i que l’hem explotat de tal manera que esclatarà i tornarem a començar», va afirmar la Irene, definint-se a més com «una persona molt normal d’avui dia»: «A vegades soc molt feliç quan em llevo i d’altres, no sé per què, estic molt trista».

Instants després, l’auxiliar va conèixer el Víctor, un gestor de residus de 30 anys, que va arribar al ‘dating’ de Cuatro assegurant que els calbs mai passaran de moda: «Hi haurà èpoques que hi hagi tupès o una altra cosa, però un calb o un rapat seguirà allà. I si tens barba, que és el que es porta ara, millor».

«Quan he entrat m’he adonat que la Irene posava un gest estrany, no sé què volia dir...», va afirmar el Víctor en un total, una cosa que la Irene va confirmar quan estava sola davant la càmera: «Soc una persona molt expressiva i quan l’he vist se m’ha notat que no m’ha agradat gens».

Notícies relacionades

El cert és que aquesta opinió va canviar a mesura que anava transcorrent la cita, ja que la Irene es va obrir i va confessar al Víctor el que va pensar sobre ell tot just veure’l entrar per la porta mentre sopaven: «Des de joveneta m’han agradat els calbs com Pitbull o Vin Diesel, si bé és veritat que la primera impressió no ha sigut bona perquè m’esperava un quatre portes superquadrat».

Finalment, la bona sintonia que van tenir al llarg del sopar que van compartir va ser determinant en ‘La decisió final’ de tots dos. Tots dos es van mostrar partidaris de tenir una segona cita per conèixer-se més i millor. «Al principi no m’ha agradat gens, però sí que tindria una altra cita amb ell perquè m’ha semblat una persona molt guai i una mica m’ha atret. La vull conèixer més», va explicar el Victor abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.