EXCLUSIVA YOTELE

Ana Milán, estrella dels assessors de ‘Veo como cantas’, el nou talent musical d’Antena 3 

Atresmedia torna a confiar en l’actriu després de l’èxit de ‘ByAnaMilán’ a Atresplayer Premium per al seu pròxim concurs de gran format

Ana Milán, estrella dels assessors de ‘Veo como cantas’, el nou talent musical d’Antena 3 
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

‘Veo como cantas’ escalfa motors a Antena 3. La cadena està a punt d’iniciar la producció del seu nou talent musical, que comptarà amb una taula d’assessors a tall de jurat, en la qual Ana Milán serà la gran estrella, segons ha conegut en exclusiva YOTELE. Atresmedia redobla així la seva aposta per l’actriu després de l’èxit de ‘ByAnaMilán a Atresplayer Premium.

En aquest nou concurs, adaptació del format internacional ’I can see your voice’, els concursants han d’endevinar si els misteriosos cantants que es proposen són bons o mals vocalistes sense poder escoltar les seves veus.

Tan sols podran guiar-se per la seva aparença, la seva manera de moure’s, de fer playback o la seva actitud a l’escenari. Comptaran amb l’ajuda dels assessors i d’un artista convidat famós que cada setmana serà diferent, que podrà ser tinguda en compte o no.

Presentat per Manel Fuentes, ‘Veo cómo cantas’ també comptarà amb Josie per valorar els concursants. Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, les gravacions començaran en els pròxims dies amb l’objectiu d’estrenar-se a Antena 3 aquest mateix trimestre. 

Notícies relacionades

 

’I can see your voice’ és un format original de Corea del Sud que compta amb diferents adaptacions en països com els Estats Units (FOX), els Països Baixos (RTL 4) o Alemanya (RTL), on ja ha sigut renovat per a una segona edició que arribarà en els pròxims mesos.