EXCLUSIVA YOTELE

Mediaset renova ‘Desaparecidos’ amb canvi per sorpresa de productora i equip tècnic

Plano a Plano deixarà de produir la sèrie després de no arribar a un acord amb el grup audiovisual, que ha optat per encarregar els nous capítols a una de les seves productores participades

Mediaset renova ‘Desaparecidos’ amb canvi per sorpresa de productora i equip tècnic
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

Juan Echanove, Michelle Calvó i Maxi Iglesias continuaran protagonitzant ‘Desaparecidos’. La sèrie de Telecinco, de la qual Amazon Prime Video va avançar l’estrena, ha sigut renovada per una segona temporada que es rodarà al llarg de l’any vinent i que comptarà amb importants canvis interns, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

D’entrada, Plano a Plano deixarà de ser la productora de la sèrie. Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal en exclusiva, Mediaset no ha arribat a un acord econòmic amb la companyia audiovisual que es va encarregar de crear-la, desenvolupar-la i produir-la fins ara. 

Malgrat aquest contratemps, els directius han decidit seguir endavant amb els seus plans de donar continuïtat a ‘Desaparecidos’ i confiaran en Unicorn Content (’El programa de AR’, ‘Cuatro al día’) per desenvolupar la segona temporada.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, la productora liderada per Ana Rosa Quintana i Xelo Montesinos, participada per Mediaset i especialitzada fins ara en magazins diaris i formats d’entreteniment, debutarà en l’àmbit de la ficció amb els nous capítols d’aquesta sèrie

Aquest moviment provocarà que la pràctica totalitat de l’equip que va crear i desenvolupar ‘Desaparecidos’, inclòs l’equip de guió i producció executiva, l’abandoni i la seva nova productora hagi de muntar un equip des de zero. En principi, el quadro d’actors protagonistes es mantindrà, tot i que s’esperen nous fitxatges.