A LES 22:50 HORES

‘La que se avecina’ tanca la primera part de la seva temporada 12 amb Carlota i Onbomgo preparant el seu casament

Amador i Maite estan disposats a portar la mare d’Ongombo des de l’Àfrica, quan descobreixen que els metges no la poden operar a Espanya de la cardiopatia que pateix, llevat que es tracti d’un accident cardiovascular

‘La que se avecina’ tanca la primera part de la seva temporada 12 amb Carlota i Onbomgo preparant el seu casament
1
Es llegeix en minuts

Telecinco emet aquesta nit, a les 22:50 hores, l’últim capítol de la primera part de la temporada 12 de ‘La que se avecina’. En aquesta ocasió, Carlota desitja que el seu casament sigui amb magnificència. Els seus pares, Amador i Maite, estan disposats a portar la mare d’Ongombo des de l’Àfrica, quan descobreixen que els metges no la poden operar a Espanya de la cardiopatia que pateix, llevat que es tracti d’un accident cardiovascular.

D’altra banda, Antonio i Berta troben un gos a la carretera. Moguda pel seu amor als animals, Berta se l’emporta a casa fins que localitzin el seu amo. A mesura que passen els dies, el gos acaba convertint-se en el millor amic del majorista de peix.

Fart de l’anodina vida que porta al costat de Vicente, Fermín comença a sortir i descobreix, per a la seva desesperació, el seu escàs èxit entre les dones, per la qual cosa s’angoixa pensant que ha perdut el seu atractiu.

Notícies relacionades

Cansada de les tensions generades per la seva mare, Yoli decideix anar-se’n de retir espiritual per recuperar el seu equilibri, un pla a què s’apunten Menchu i Fina.

Immers en l’organització d’un festival benèfic de l’ajuntament, Enrique demana a Bruno que sigui l’actuació estel·lar de l’esdeveniment