Ho explica a les xarxes

Edurne celebra el seu aniversari revelant el sexe del seu bebè: «El meu millor regal és en camí»

La cantant i el futbolista David de Gea estan esperant la seva primera filla

Edurne celebra el seu aniversari revelant el sexe del seu bebè: «El meu millor regal és en camí»
1
Es llegeix en minuts

Edurne ha celebrat aquest dimarts, 22 de desembre, un aniversari molt especial. L’artista arriba als 35 en el seu millor moment professional i personal, ja que està esperant la seva primera filla juntament amb el futbolista David de Gea. En una data tan assenyalada, ha decidit treure de dubtes els seus seguidors i ha revelat el sexe del bebè que és en camí. Tal com ha explicat a les seves xarxes, a principis de l’any vinent donarà a llum una nena. 

«¡Un aniversari diferent, però, sens dubte, molt molt especial! ¡El meu millor regal és en camí, una bebè preciosa!», ha escrit Edurne en el seu compte d’Instagram, on es mostra agraïda per totes les mostres d’afecte que està rebent: «¡Gràcies per totes i cada una de les vostres felicitacions i per tot l’afecte que em doneu sempre! ¡Soc més feliç que mai!». 

Notícies relacionades

Coincidint amb l’aniversari d’Edurne, David de Gea li ha dedicat un romàntic missatge a la mateixa xarxa social. «¡Tal vez, quizá, no sé, ya te encontré! Feliç aniversari amor, t’estimo», ha publicat el porter al costat d’una fotografia dels dos. «¡T’estimo amb bogeria!», ha respost l’artista. 

Fa unes setmanes finalitzava la primera edició d’‘Idol Kids’, en la qual Edurne ha exercit com a jurat juntament amb Carlos Jean i Isabel Pantoja. A més, tornarà a exercir aquest mateix paper en la sisena edició de ‘Got talent’, que arribarà al llarg del 2021 a Telecinco. Aquest any també ha presentat el format de ball ‘Fam Jam, baila en familia’ a Disney Channel, i també ha llançat el seu setè àlbum d’estudi, titulat ‘Catarsis’

Temes:

Edurne