XARXES SOCIALS

La crítica viral d’Anabel Alonso a Raphael pel seu polèmic concert a Madrid

L’actriu va preguntar irònicament en el seu compte de Twitter si podria reunir-se amb fins a 5.000 persones per Nadal si convidava l’artista.

La crítica viral d’Anabel Alonso a Raphael pel seu polèmic concert a Madrid
1
Es llegeix en minuts

El polèmic concert que Raphael ha fet en el Wizink Centre de Madrid continua provocant nombroses reaccions a les xarxes socials. Una de les més destacades va ser la d’Anabel Alonso, que amb humor va criticar aquest esdeveniment musical pel seu aforament des del seu compte oficial de Twitter.

«Si convido Raphael per Nadal, podem ajuntar-nos fins a 5000, ¿no?», va assegurar l’actriu i protagonista d’‘Amar es para siempre’ en el seu perfil oficial de Twitter, acumulant més de 1.200 retuits i 6.500 ‘m’agrades’ des que ho va publicar aquest diumenge al migdia.

El cert és que, al llarg de les últimes hores, l’últim concert de Raphael, celebrat aquest dissabte a la nit, ha aixecat una forta polèmica després de reunir més de 5.000 persones en un moment en què, precisament, la majoria de comunitats autònomes espanyoles estan augmentant les restriccions de cara a les dates nadalenques.

Notícies relacionades

A les preguntes dels periodistes després d’assistir a la concentració en contra de la reforma de la llei educativa, Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, ha afirmat que el concert de Raphael era «segur» i va complir amb tots els protocols, tot i que avisant que suspendran esdeveniments d’aquest tipus si augmenta la incidència acumulada de casos a la regió: «Entén la societat quan veu un concert com el d’ahir, en el qual a més la imatge confon perquè el Wizink Center té una capacitat per a 16.000 persones i ahir estava el 30%. Ara que no podem estar amb els nostres més de sis persones aquests dies, entenc aquest malestar».

Per la seva part, el Wizink Center assegura que tot i que el cantant hagués omplert l’aforament del recinte, per protocol sanitari només se li va permetre un 25% de la capacitat total del recinte i van ser 4.368 persones les que van omplir els seients habilitats, quan per normativa s’hagués pogut activar fins al 40% de l’aforament, segons assenyalen al recinte madrileny.

Temes:

Raphael