EL SEU TORN

La 1 posa data a l’estrena de l’especial ‘MasterChef Abuelos’

El programa serà una entrega especial protagonitzada per persones de la tercera edat

La 1 posa data a l’estrena de l’especial ‘MasterChef Abuelos’
1
Es llegeix en minuts

El Nadal aquest any ve carregat d’estrenes a televisió. Un dels més esperats és l’arribada del programa especial ’MasterChef Abuelos’, un programa especial derivat del concurs de cuina en el qual, per primera vegada, tot el grup de concursants estarà format per persones grans. Finalment, La 1 ha decidit estrenar aquesta variant del talent culinari el pròxim divendres 25 de desembre.

TVE ha optat per emetre aquesta entrega especial el dia de Nadal, a les 22:05 de la nit, a la cadena pública. En ella, podrem veure un càsting conformat per 10 concursants més grans de 60 anys que cuinaran sota les ordres dels ja mítics membres del jurat Jordi Cruz i Pepe Rodríguez.

Notícies relacionades

Una de les principals novetats que ens porta aquest programa únic serà que com a substituta de Samantha Vallejo-Nágera hi haurà l’actriu i exconcursant de ‘MasterChef Celebrity’ Loles León.

AIXÍ ÉS ‘MASTERCHEF ABUELOS’

En aquesta entrega els 10 ‘avis’ batallaran per emportar-se 12.000 € de premi que s’entregaran al final de la nit. Aurelia, Carmen García, Stephen, Carmen, Lidia, Santiago, Guadalupe, José, Pilar i Juan són els participants que intentaran emportar-se el famosos trofeu del concurs de Shine Iberia, a més del premi en metàl·lic d’aquest especial.

Temes:

Masterchef