EN EL SEU PROGRAMA

Primeres paraules de Pedrerol després de la indemnització d’Intereconomía: «Gràcies a ‘Punto Pelota’ soc milionari»

El presentador fa referència a la disputa legal que ha guanyat contra la cadena en la qual va treballar i de la qual va ser acomiadat

Primeres paraules de Pedrerol després de la indemnització d’Intereconomía: «Gràcies a ‘Punto Pelota’ soc milionari»
1
Es llegeix en minuts

Josep Pedrerol viu un dels moments més satisfactoris de la seva carrera. Aquesta setmana es va saber que el popular presentador ha guanyat la llarga batalla judicial que mantenia amb Intereconomía en la qual, finalment, l’emissora ha sigut condemnada a pagar-li 2,5 milions d’euros pel seu acomiadament com a director i conductor de ‘Punto Pelota’. Després de la bona notícia, el periodista ha volgut fer referència a la seva victòria als jutjats en el seu programa.

En la passada entrega d’‘El Chiringuito de Jugones’ aquest va ser un dels temes recurrents i es va tocar en multitud d’ocasions. Mentre que es parlava de Karim Benzemá, Pedrerol va fer una primera al·lusió a l’assumpte: «Li vam fer la primera entrevista a Espanya. Va ser a ‘Punto Pelota’, gràcies al qual soc milionari», va declarar aixecant les rialles dels col·laboradors de l’espai esportiu.

Notícies relacionades

Poc després es van tornar a esmentar els diners que el comunicador rebrà pròximament. En concret, quan l’espai va tractar el tema de l’avió familiar de Messi el conductor va voler fer una petita broma: «Ara crec que em plantejaré comprar-me’n un», va comentar de nou en to irònic fent al·lusió a la important xifra econòmica que rebrà de l’empresa en la qual va treballar. Al marge d’aquests comentaris, Pipi Estrada va voler fer referència directa a la indemnització rebuda i li va donar l’enhorabona al presentador català.

UNA LLARGA BATALLA JUDICIAL

El Jutjat de Primera Instància núm. 34 va condemnar Intereconomía a pagar 1.059.186,53 euros més interessos per factures pendents a Radio Sport Plus, la productora de Pedrerol. A això se li van sumar 1.599.000 euros per danys i perjudicis després de la dràstica i inesperada ruptura del seu contracte el 2013. El Tribunal Suprem va acabar rebutjant els arguments de la cadena, que afirmava que el presentador havia incomplert les seves obligacions contractuals en matèria publicitària.