A ‘Viva la vida’

Terelu retreu a Carmen Borrego que digués «t’estimo» a Jorge Javier i es posiciona amb la seva filla

Terelu retreu a Carmen Borrego que digués «t’estimo» a Jorge Javier i es posiciona amb la seva filla
1
Es llegeix en minuts

Les Campos es troben enfrontades a causa del conflicte que mantenen amb Jorge Javier Vázquez. Després que Alejandra Rubio mostrés el seu enuig amb la seva tia Carmen Borrego per la seva ràpida reconciliació amb el presentador, aquest dissabte Terelu Campos es va mostrar del costat de la seva filla i es va molestar amb la seva germana per com va respondre a Alejandra.

Notícies relacionades

«Entenc l’opinió d’Alejandra perquè ella parla des del més profund del seu cor, ella és sincera i va dir el que va dir perquè es van dir coses molt tremendes de Carmen, com que s’havia carregat la carrera de la meva mare», va començar dient la col·laboradora de ‘Viva la vida’, que afegia: «Si Jorge hagués dit això de mi jo l’hi hauria retret, no va ser oportú que la meva germana Carmen li digués ‘t'estimo’ a Jorge tres vegades després del que havia passat», li va retreure.

Carmen, que veia el programa des de casa, no va dubtar a respondre a la seva germana a través d’un missatge que ella va llegir en directe: «Aquí tots perdoneu coses pitjors, si parlo perquè parlo, i si callo perquè callo. El que tens al costat ha dit que m’arrossego pels platós i li continues parlant». ‘El que tens al costat’ no era cap altre que Diego Arrabal, amb el qual Carmen no manté bona relació. No obstant, Terelu va defensar el col·laborador i va llançar un dard al presentador: «Diego no diu les coses com les diu Jorge, ell sí que ens té carinyo».

Temes:

Terelu Campos