Indirecta en ‘La casa fuerte’

El dard de Jorge Javier a Terelu: «Mai no treballaria a cap altra cadena»

El dard de Jorge Javier a Terelu: «Mai no treballaria a cap altra cadena»
1
Es llegeix en minuts

Dimecres passat, molts espectadors d’Antena 3 es van quedar sorpresos al comprovar que la persona que s’amagava darrere de la màscara de Cerdita a ‘Mask singer’ era Terelu Campos. Tot i que alguns ja havien inclòs el seu nom en les quinieles per les pistes que anava deixant el programa, la majoria ho havien descartat perquè Terelu és un rostre habitual de Mediaset.

Finalment, Terelu, actualment col·laboradora de ‘Viva la vida’ a Telecinco, sí que ha pogut concursar en el talent d’Antena 3, ja que tot sembla indicar que no té un contracte d’exclusivitat amb la cadena. No obstant, la seva participació podria haver provocat algun comentari en la cadena per a la qual treballa.

Notícies relacionades

Des de ‘Sálvame’, programa en el qual va col·laborar durant 9 anys, van decidir guardar silenci sobre la seva participació en el xou de la competència, així com en la resta d’espais de la cadena. No obstant, Jorge Javier Vázquez sí que va llançar un comentari que es pot interpretar com un dard contra Terelu.

Va ocórrer durant la gala de ‘La casa fuerte’, quan en un moment el presentador va elogiar el ‘reality’ i la cadena: «El que passa a Mediaset és meravellós. Sempre ho diré, mai no treballaria en cap altra cadena», va expressar.