MOLT EMPRENEDOR

El Julio parla a ‘First Dates’ de la seva cridanera web: «La gent ven la seva roba interior utilitzada»

El comensal va assegurar en el ‘dating’ de Cuatro que va crear la pàgina amb la seva cosina, que la volia anomenar ‘Deborah bragas’

El Julio parla a ‘First Dates’ de la seva cridanera web: «La gent ven la seva roba interior utilitzada»
1
Es llegeix en minuts

El restaurant de ‘First Dates’ obre les seves portes diàriament a comensals que són capaços de portar diferents i curiosos projectes professionals. Aquest és el cas del Julio, un emprenedor valencià de 29 anys, que va explicar a Carlos Sobera l’última idea en la qual està treballant en l’actualitat: «He desenvolupat una botiga web on cada un ven la seva roba interior utilitzada».

«Se’m va ocórrer un dia amb la meva cosina, ella la volia anomenar ‘Deborah bragas’, però jo li vaig voler donar un toc més internacional anomenant-la ‘Eatmyunderwear.com’», va afirmar el jove, que també es va definir com una persona manyosa i amb les idees molt clares: «Soc molt emprenedor».

Deixant a part aquest moment, el David va compartir taula amb l’Esteban, una inversor de fons inmobilari de 23 anys que canta òpera, que va arribar al restaurant amb una capa al més pur estil Ramón García: «Em vesteixo a la meva manera, curiosa».

Notícies relacionades

«Soc un personatge digne d’estudiar perquè, moltes vegades, la gent no veu tot el que puc oferir perquè només veuen un noi amb TDA (trastorn d’atenció) i no s’adonen que soc una persona divertidíssima», va afirmar el noi en un total que va donar a la càmera.

Després de trobar molts punt en comú, els dos van tenir diferents impressions de la seva cita. Finalment, a ‘La decisió final’, l’Esteban va mostrar el seu interès per tenir una segona cita amb el Julio, però, en canvi, ell va preferir no conèixer-la més: «No som gaire compatibles com a parella»,