A LES 22.05 HORES

Ainhoa Arteta, Flo, Josie, Nicolás Coronado i Raquel Meroño lluiten aquesta nit per guanyar ‘Masterchef Celebrity 5’

Dabiz Muñoz, Joan Roca i Ángel León seran presents en algunes de les tres proves de la gran final del ‘talent’ culinari de TVE

Ainhoa Arteta, Flo, Josie, Nicolás Coronado i Raquel Meroño lluiten aquesta nit per guanyar ‘Masterchef Celebrity 5’
1
Es llegeix en minuts

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22.05 hores, la gran final de la cinquena edició de ‘Masterchef Celebrity’Ainhoa Arteta, Flo, Josie, Nicolás Coronado i Raquel Meroño lluitaran aquesta nit per convertir-se en el ‘talent’ culinari de TVE i aconseguir el trofeu d’aquesta edició, la publicació del seu propi llibre de receptes, 75.000 euros per a la seva ONG i un curs de cuina creativa al Basque Culinary Center, la prestigiosa Facultat de Ciències Gastronòmiques de Sant Sebastià.

En laprimera prova, els aspirants hauran de fer una rèplica d’una recepta deDabiz Muñoz, del restaurant DiverXo, seguint tots els passos que vagi fent el xef amb tres estrelles Michelin. La primera jaqueta i el primer lloc en el duel final està en joc.

Notícies relacionades

L’última prova decuinar als exteriorsportarà els ‘celebrities’ aCantàbria,on el xefJesús Sánchez, tres estrelles Michelin, els obrirà les portes del seu restaurant:Cenador de Amós. Els aspirants treballaran de manera individual i hauran de preparar cada un dos plats del menú degustació dissenyat per Jesús Sánchez per a l’ocasió. Entre les propostes destaquen receptes d’un gran nivell de dificultat, com amanida de llamàntol amb crema del seu coral i estragó, llom de mero amb mantega d’algues i bledes o les postres de fruita de la passió i gelat de iogurt. 

L’emoció i la tensió s’apropiaran de les cuines en elgran duel finalde ‘MasterChef Celebrity 5’. Els duelistes demostraran la seva evolució i tots els coneixements adquirits en les 12 setmanes per dissenyar un menú propi amb què sorprendre i agradar els exigents paladars dePepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz, que estaran acompanyats pels prestigiosos xefsJoan Roca(Celler de Can Roca) iÁngel León(Aponiente).