DURANT LA SEVA ENTRADA A ‘LA CASA FUERTE’

Marta López es va assabentar de la seva ruptura amb Efrén Reyero en directe: «M’ha rebentat veure-ho. No estava preparada»

La col·laboradora de ‘Ya es mediodía’ va assegurar que tots dos van tenir una conversa fa dues setmanes, pensant que això es podia solucionar

Marta López es va assabentar de la seva ruptura amb Efrén Reyero en directe: «M’ha rebentat veure-ho. No estava preparada»
1
Es llegeix en minuts

L’entrada d’Efrén Reyero a ‘La casa fuerte 2’ha obert una nova trama en la qualMarta Lópezha rebut un altre dur revés sentimental. Després que el seu nom l’avancésYOTELEen exclusiva. La col·laboradora ha reconegut aquest dilluns a ‘Ya es mediodía’ que esva assabentar de la seva ruptura definitiva amb l’extronista de ‘MYHYV’ mentre veia la gala de diumenge passat del ‘reality’ de Telecinco: «A mi m’ha rebentat veure-ho. No estava preparada».

«Fa dues setmanes vam tenir una conversa i jo és veritat que pensava que això es podia solucionar.El següent que em trobo després d’haver parlat aquesta setmana passada amb ell és això», va assegurar Marta López, afegint que respecta l’actual parella de concurs de Rebeca Pous: «Cada un té la seva vida, pot fer el que vulgui. Jo el temps que he estat amb ell he sigut feliç i és amb l’únic que em quedo. No jutjaré ningú, li tinc molt carinyo perquè tenim una amistat des de fa molts anys».

Per ser més exactes, la col·laboradora i empresària va ser conscient de la seva separació definitiva quanJorge Javier Vázquez va preguntar a Efrén si estava sortint amb ella després de revelar la seva identitat, cosa que va deixar de pedra els col·laboradors presents al plató del format de Telecinco: «No, no estem junts des de fa un parell de setmanes».

Notícies relacionades

»¿I ella ho sap?», va repreguntar Jorge Javier a Efrén amb una mica d’ironia. «Jo li ho vaig dir. El que no crec que sàpiga és que entrava a La casa fuerte perquè això no l’hi he dit», va assegurar el primer tronista de ‘Mujeres y hombres y viceversa’».

A la gala de diumenge passat, Efrén Reyero va entrar per concursar en la recta final de la segona edició de ‘La casa fuerte’ al costat de Rebeca Pous. Concretament, l’exfutbolista va ocupar el buit deCristini, que es va convertir en la quarta expulsadadel ‘reality’ al ser la més votada per l’audiència en el televot que es va obrir dijous passat.