DESPRÉS DE CINC SETMANES DE CONCURS

Cristini diu adeu a ‘La casa fuerta’: es converteix en la quarta expulsada

  • Efrén Reyero es va convertir en la nova parella de concurs de Rebeca, tal com YOTELE va avançar en exclusiva aquest diumenge passat a la tarda.
Cristini diu adeu a ‘La casa fuerta’: es converteix en la quarta expulsada
1
Es llegeix en minuts

Cristiniposa punt final a la seva participació en la segona edició de ‘La casa fuerte’. L’exparticipant de ‘MYHYV’es va convertir en la quarta expulsada del ‘reality’ de Telecincodesprés de ser la més votada per l’audiència en el televot obert dijous passat, en què competia contra Albert, Marta Peñate i Rebeca Pous, la seva parella de concurs fins al moment.

Notícies relacionades

«Ha sigut un error meu, he votat una persona que no hauria d’haver votat. L’estimo moltíssim, me’n penedeixo moltíssim», va assegurar Cristini a la seva arribada al plató de ‘La casa fuerte’ en relació amb la seva nominació a Albert, afegint que fora s’ho passaria millor, en relació amb el seu conflicte amb Samira: «Parlaré a poc a poc perquè tinc moltes coses per explicar». 

Tal com va informar YOTELE en exclusiva aquesta diumenge passat, el buit que deixa Cristini ha sigut substituït per Efrén Reyero, el primer tronista de la història de ‘MYHYV’ a Mediaset. D’aquesta manera, l’últim presumpte nòvio de Marta López entra com a participant de ple dret i parella de Rebeca en la recta final del concurs, que acabarà definitivament a finals de desembre. Marta i Albert guanyen l’assalt i es converteix en residents

YOTELE en exclusivaMarta López acabarà definitivament a finals de desembre. Marta i Albert guanyen l’assalt i es converteix en residentsA més de l’última expulsió de Cristini, en aquesta gala 14,Albert i Marta Peñate es van convertir en la nova parella de residents de la segona edició de ‘La casa fuerte’.Els exconcursants de ‘Supervivientes’ i ‘GH16’ van canviar d’equip en el ‘reality’ de Telecinco després de guanyar l’últim assalt contra Samira i Antonio Pavón en l’entrega d’aquest diumenge.