A ‘SÁLVAME’

Jorge Javier reconeix finalment la seva enemistat amb Sandra Barneda: «La putejava»

El presentador va aprofitar la visita de la finalista del premi Planeta per confessar que durant un temps evitava adreçar-se-li

1
Es llegeix en minuts

L’última visita de Sandra Barneda al plató de ‘Sálvame’ va implicar una reconciliació definitiva entre la periodista i Jorge Javier Vázquez. I és que, tot i que durant un temps cap dels dos va parlar-ne, tots dos van deixar al descobert que va haver-hi una època en què la seva relació era més aviat nul·la.

Tot va ocórrer quan Barneda va acudir al programa per promocionar la nova entrega de ‘La casa fuerte’, ‘reality’ que tots dos condueixen. Jorge Javier va aprofitar per felicitar a la finalista del premi Planeta per la seva entrevista en el programa ‘El faro’ de Mara Torres en la cadena SER.

Va ser llavors quan la presentadora no va dubtar a llançar un dard al seu company: «Veig que t’ha agradat [l’entrevista], cada vegada t’agrado més», va fer broma Barneda al comprovar que Jorge Javier se sabia molt bé la seva última entrevista a la SER. Ell va replicar: «No, tu ets complicada». Entre rialles, el presentador va reconèixer: «És que jo la putejava».

Notícies relacionades

De fet, cal recordar que quan Sandra Barneda presentava el programa ‘Trencadís’ a la catalana 8TV i feien una connexió des de ‘Sálvame’, Jorge Javier evitava saludar-la en directe. El presentador va reconèixer que quan tots dos treballaven a Barcelona intentava evitar-la: «Jo me n’anava i no la saludava».

El presentador va dir amb humor que «li encantaven» aquestes situacions, no obstant ella va voler saber el motiu pel qual no la saludava. Jorge Javier va fer memòria i va reconèixer: «Per una cosa de Belén, per defensar Belén». Arran d’això, Sandra Barneda ha rescatat en el seu compte d’Instagram la portada d’una revista que parlava sobre aquest desacord, que ara sembla haver desaparegut.