MOMENT DIVERTIT

Pablo Alborán sorprèn Broncano a 'La resistencia' amb una confessió sexual: «¿Perdona?»

El cantant va acudir al programa de Movistar+ i va respondre de manera peculiar a una de les seves clàssiques preguntes

alboran-y-broncano

alboran-y-broncano

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pablo Alborán es troba de tour televisiu per promocionar ‘Vértigo’, el seu nou àlbum, que estarà disponible a partir de l’11 de desembre. Després de passar-se per ’El hormiguero’, l’artista va visitar també David Broncano a ‘La resistencia’, on va fer unes declaracions que estan fent parlar per les xarxes socials. 

Amb l’entrevista ja avançada, Broncano va recórrer a les dues preguntes mítiques de ‘La resistencia’, que ja feia temps que no podia dir: «Feia temps que no preguntàvem pels diners i les relacions sexuals en l’últim mes». «La gent vol saber-ho, Pablo», va dir el presentador al cantant, que va intentar sortir per la tangent: «Per la distància, la feina i tal... Menys del que voldria. Això és una pista». 

No obstant, Alborán va deixar caure un comentari que va agafar per sorpresa a Broncano i a tot el públic del plató. «Però tinc aquestes dues, que són boníssimes», va dir mentre movia les mans. «Perdona... ¿Com que aquestes dues? ¿Et fas palles amb la mà dolenta? ¿Et fas palles amb l’esquerra?», va preguntar entre rialles l’humorista, a qui el convidat va respondre: «¿Mà dolenta per què? Sí»

Notícies relacionades

La conversa va anar pujant de to i Alborán va il·lustrar la situació fent com que agafava una raqueta de tennis amb les dues mans: «¿Tu no jugues amb la dreta i amb l’esquerra? ¿Com fas el revés? Doncs ja està»

«¿Estàs donant a entendre que et fas palles amb les dues mans?», va preguntar Broncano mentre feia un gest amb referència a la mida de les parts més íntimes del cantant, provocant el riure de tots els presents i esmentant els noms de les espases del Rei Arturo i El Cid: «Excálibur i La Tizona»